Ekim 2014

Google Kayıtlarından Kategori / Site Bağlantısı Silmek

İlgili Konular: Seo Web Tasarım Genel Bilgiler     
Googledan bağlantı silmek

Google arama motorunca çıkmak içni site ayarlarımızı yaptık ve bir süre sonra google da çıkmaya başladık. Daha sonra google üzerinde sitemizin değeri arttı ve google site bağlantılarını sitemiz için ön plana aldı ve bir çoğumuzun kategorilendirme /sınıflandırma dediği şekilde google indexlerimiz görüntülendi.

Paypal Sözleşmesinde Değişiklik - 18 Kasım 2014

İlgili Konular: İnternet Haberleri & Site Tanıtımları     
Paypal Sözleşme

Paypal 16 Ekim 2014 de bir duyuru ile yasal sözleşmesinde değişiklikler olduğunu bildirdi ve 18 Kasım 2014 de yürürlüğe gireceğini duyurdu. Sözleşme içerisinde bazı önemli değişiklikler bulunuyor. Bu değişiklikler hem satıcıyı hem de ürünü alacak müşteriyi ilgilendirmektedir.

Altına Yeniden Taksit İmkanı Geldi

İlgili Konular: Günlük Hayatımızdan     
Altında 4 taksit imkanı

Altın için yapılan taksit sınırlaması kaldırılarak 4 aya kadar taksik yapılmasına imkan verildi. Her ne kadar karlı bir imkan gibi gözüksede altındaki dalgalanmalardan dolayı bu taksik imkanından çok fazla zarar görenlerimiz var. Bir çok eticaret sitesi 4 taksik için  reklam mailleri ve smsleri atmaya başladılar.

Drupal Site Hızlandırmak / Google Hız Testinden İyi Sonuç Almak

İlgili Konular: Drupal Genel Bilgiler     
Drupal Site Hızlandırmak / Google Hız Testinden İyi Sonuç Almak

Drupal sitesini kurduktan sonra içeriğimiz ve modüllerimiz yoğunlaştıkça sitemizin yavaşladığını görmekteyiz. Bu yavaşlığın önüne geçmek için çeşitli belleklemelerden faydalanıyoruz.